Despre noi

Școala are un scop global unic: să ajute stundeții să fie mai conștienți și prezenți în viața lor. Transformarea suferinței, non identificarea și ne-exprimarea emoțiilor negative sunt unele din instrumentele de lucru.

Suntem un grup de oameni de toate vârstele, care s-au asociat pentru a împărtăşi îndeletnicirea de o viaţă legată de cautarea de a fi prezent, de a fi conștient. Şcoala noastră are centre în întreaga lume, oferă un loc unde sufletele aspirante pot trăi şi lucra împreună într-o atmosferă de frumuseţe şi efort, sub îndrumarea unui învăţător conştient.

De la început învăţătorul nostru a subliniat că “amintirea de sine”—practica de a fi prezent— este un scop central al învăţăturii sale. Întotdeauna a inclus în învăţătură marile principii ale celei de A Patra Căi: ne-exprimarea emoţiilor negative şi transformarea suferinţei. Mai recent, s-a extins pentru a îmbrăţişa întreaga tradiţie a şcolii ezoterice, încorporând în A Patra Cale simbolurile şi înţelepciunea vechilor învăţături.

Școala continuă să aibă un scop global unic: să instruiască membrii săi cum să fie prezenţi şi cum să prelungească prezenţa. Acest efort, practicat sincer, ne poate transforma vieţile. Pe lângă exerciţiile practice şi metodele de a controla atenţia, oferim un mediu care încurajează efortul şi creşterea spirituală prin instrucţie directă, lucru fizic, întruniri culturale şi sesiuni de studiu. Mai mult ca orice, oferim şansa de a împărtăşi compania şi înţelegerea unui învăţător conştient şi a altor studenţi sinceri.